ΕΝΕΡΓEΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ / ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ αρχική | τζάκια | ηλιακά συστήματα | επικοινωνία
          
          
    
Το τζάκι ΜΑΝΟ δεν καίει απλά ξύλα αλλά λειτουργεί ταυτόχρονα και σαν λέβητας μέσω της εγκατάστασης του καλοριφέρ. Σας προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα και την θαλπωρή παραδοσιακού τζακιού. Η σύνδεση λειτουργίας γίνεται με κλειστό και ανοιχτό κύκλωμα

Η εστία καλοριφέρ είναι ιδανική για να θερμάνει μονοκατοικίες και αγροικίες από 40 τ.μ. μέχρι και 500 τ.μ. με ειδική παραγγελία, σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας. Το τζάκι καλοριφέρ ΜΑΝΟ διατίθεται και σε ανοιχτό τύπο.
Υλικά κατασκευής πόρτας συρόμενης και ανοιγόμενης:
Σιδηρόδρομος από χάλυβα 3 χιλιοστών και τελάρο πόρτας 3 χιλιοστών με καδένα βαρέως τύπου. Κάθε σιδηρόδρομος έχει ρουλεμάν πυρίμαχα για καλύτερη στεγανότητα της πόρτας. Μπαίνει υαλοκόρδονο πυρίμαχο το τζάμι είναι κεραμικό γυαλί 4 χιλιοστών. Καθαρή επιφάνεια τζαμιού με επαναστατικό σύστημα αεροκουρτίνας.
Υλικά κατασκευής θαλάμου καύσης:
Αποτελείται από χάλυβα 5 χιλιοστών και για καλύτερη θερμική απόδοση έχει 20 σειρές σωλήνων Mannesmann στο επάνω μέρος του. Είναι το μόνο με 5 τ.μ. θερμαινόμενης επιφάνειας και αυτό καθιστά το τζάκι – καλοριφέρ ΜΑΝΟ μοναδικό στην απόδοσή του.
Ο αέρας για την εξωτερική καύση εισέρχεται με ειδικό κλαπέ στην εστία και δεν έχει επαφή με τον εσωτερικό χώρο.
Διαστάσεις:
Εξωτερική διάσταση:
Ύψος 215 / Πλάτος 87 / Βάθος 68
Εσωτερική διάσταση:
Ύψος 50 / Πλάτος 80 / Βάθος 62
Διάσταση κώνου:
Ύψος 85 / Διάμετρος Φ250
ενεργειακό
τζάκι
λέβητας